Supercoole S’well bottle in trendy designs

Tijdens een van onze reizen door Napa Valley kwamen we ze tegen. De supercoole, stijlvolle en hippe S’well bottle! Natuurlijk waren we meteen verkocht van de S’well bottle, want wie is dat nou niet van die prachtige designs. Daarom hebben we besloten ze te verkopen in onze eetgelegenheid in Overveen.

Weg met al die plastic en wegwerpflessen. In een rvs thermosfles blijft je thee, koffie, water of wijn urenlang op temperatuur. Dus ga er maar lekker op uit met een S’well bottle in unikleur of bijvoorbeeld een marmer- of teakwoodprint.

s'well bottleWarm en koud

De flessen van S’well zijn multi-inzetbaar, ze houden warme dranken warm voor 12 uur en koude dranken voor 24 uur ijskoud. Hoe fijn als je veel onderweg bent? In tegenstelling tot veel andere flessen, wil je de bottles van S’well aan iedereen laten zien! Van panterprint tot marmer: er is bij iedere outfit wel een mooie S’well bottle te vinden.

Merk met een missie

Een S’well bottle is niet alleen mooi, je kan er ook nog iets moois mee doen. S’well heeft als missie gesteld het overschot aan plastic wegwerpflessen de wereld uit te helpen en deze te vervangen voor duurzame en stijlvolle flessen. En door deze flessen zo vaak mogelijk te gebruiken, help jij dus ook een beetje mee.

Verkrijgbaar bij French Napa

  • De S’well bottle is in Nederland niet op heel veel plekken verkrijgbaar. Maar bij French Napa hebben we ze! De kleine 250ml variant kost €35,- en de 750ml fles €55,-. Kom langs voor deze unieke designflessen, dan kun je hem direct laten vullen met je favoriete warme drank of wijn.