Ontbijt in Overveen

Een tikkeltje Frans,
een klein beetje Californië

Lekker ontbijten in Overveen. Dat doet u bij French Napa! Kom langs en geniet van rijke bourgondische smaken in frisse Californische gerechten. In onze gezellige eetgelegenheid vlakbij het centrum van Overveen serveren we ontbijt van een verrassende menukaart. Eventueel vergezeld van een verse juice of een lekkere cappuccino.

Zo ontbijten we in Overveen

French Napa voelt als een gezellig huiskamer. U kunt neerstrijken met familie of vrienden voor een lekkere croissant en California Style Scrambles Egss of kiezen voor een meer gezond ontbijt met Yoghurt. En of u nu vroeg in de ochtend of juist wat later komt, wij zitten niet vast aan strikte tijden U kunt dus de gehele dag bestellen van de hele kaart.

Een verse ontbijtkaart

De gerechten van French Napa zijn puur en zoveel mogelijk gemaakt van eerlijke en biologische ingrediënten. We serveren voor onze ontbijtgerechten brood van Boulangerie Oscar en kaas van Bourgondisch Latifstyle. Het fruit en de groenten die we gebruiken zijn biologisch en altijd dagvers.

Wilt u gezellig komen ontbijten bij French Napa? U bent van harte welkom op maandag t/m zaterdag vanaf half negen en op zondag vanaf half tien. Reserveren is niet nodig, maar bel gerust om te vragen of het druk is.

Bekijk de ontbijtkaart