Lunch in Overveen

Een tikkeltje Frans,
een klein beetje Californië

Lekker lunchen in Overveen. Dat doet u bij French Napa! Kom langs en geniet van rijke bourgondische smaken in frisse Californische gerechten. In onze gezellige eetgelegenheid vlakbij het centrum van Overveen serveren we lunch van een verrassende menukaart. Eventueel vergezeld van een verse juice of een mooie wijn uit onze collectie.

Zo lunchen we in Overveen

French Napa voelt als een gezellig huiskamer. U kunt neerstrijken met familie of vrienden voor een lekkere sandwich of kiezen voor een wat meer uitgebreide lunch met huisgemaakte soep en een French Toast. En of u nu tussen de middag komt of juist wat later op de middag, wij zitten niet vast aan strikte lunchtijden U kunt dus de gehele dag bestellen van de hele kaart.

Een verse lunchkaart

De gerechten van French Napa zijn puur en zoveel mogelijk gemaakt van eerlijke en biologische ingrediënten. We serveren voor onze lunchgerechten brood van Boulangerie Oscar en kaas van Bourgondisch Latifstyle. Het fruit en de groenten die we gebruiken zijn biologisch en altijd dagvers.

Wilt u gezellig komen lunchen bij French Napa? U bent 7 dagen per week van harte welkom. Reserveren is niet nodig, maar bel gerust om te vragen of het druk is.

Bekijk de lunchkaart