Borrel in Overveen

Een tikkeltje Frans,
een klein beetje Californië

Gezellig borrelen in Overveen. Dat doet u bij French Napa! Kom langs en geniet van rijke Franse en frisse Californische wijnen. In onze gezellige gelegenheid vlakbij het centrum van Overveen serveren we verfrissende drankjes en mooie wijnen van een verrassende menukaart. Eventueel vergezeld van lekkere hapjes of een kaasplankje.

Zo borrelen we in Overveen

French Napa voelt als een gezellig huiskamer. U kunt neerstrijken met familie of vrienden voor een ontspannen dagje, om even bij te kletsen of zomaar te genieten van een heerlijke na-middag. En of u nu vroeg in de ochtend of juist wat later komt, wij zitten niet vast aan strikte tijden U kunt dus de gehele dag bestellen van de hele kaart.

De beste hapjes en drankjes

De wijnen en meeste drankjes bij French Napa zijn puur en zoveel mogelijk gemaakt van eerlijke en biologische ingrediënten. Bij de borrel kunnen we een charcuterie serveren van Van Leeuwen Vleesch of een kaasplankje van Bourgondisch Latifstyle. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor de meer klassieke hapjes.

Vrijmibo bij French Napa

Wilt u gezellig komen borrelen bij French Napa? U bent van harte welkom op maandag t/m zondag tot zes uur. Op vrijdag zijn we zelfs tot 22.00 uur open, zodat op uw gemak na het werk kunt komen borrelen. Komt u met een grote groep? Geen probleem, we maken graag wat ruimte voor u. Bel gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk de borrelkaart